1. Fietsen
  2. Stadsfietsen
  3. Heren fietsen

Gazelle Vento C7 2024 - Heren

€ 849,00

Op de vento c7 fiets je in stijl zonder concesessies te doen aan rijgemak en comfort.

De extra aandacht gestoken in de details is duidelijk terug te zien in het comfortabele zadel, ergonomische handvatten, praktische naafdynamo en elegantie van het frame.

Geveerde voorvork

Voor maximaal comfort heeft deze fiets een geveerde voorvork. Die komt extra goed van pas op oneffen terrein. De vering filtert de hobbels zo veel mogelijk weg. Je handen en armen krijgen daardoor meer rust, je hebt alle tijd om te genieten. De vering kun je instellen op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Wil je even wat minder vering, dan is dat letterlijk in een handomdraai te regelen. Is dat comfortabel of comfortabel?

Vento

Met de Vento heb je een comfortfiets die uitblinkt qua veelzijdigheid en design. Wil je er sportieve dagtochten mee maken, dan leent hij zich daar prima voor. Maar ook als je er mee naar de stad wilt gaan, maak je met deze licht rijdende fiets een prima keuze. Het is de mix van kwaliteitsonderdelen en slimme snufjes die het multifunctionele karakter bepaalt.

Rollerbrakes

De rollerbrakes lenen zich perfect voor dagelijks gebruik en vlak terrein. Moet je een keer door de regen, dan is het remgedrag perfect - beter dan met een velgrem. De koelvinnen zorgen ervoor dat de temperatuur van de rollerbrakes laag blijft en de remkracht niet afneemt. Heb je twee linkerhanden? Geen punt, want de rollerbrakes zijn gemakkelijk af te stellen en vragen weinig onderhoud.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2021
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.