Turbo Como SL 4.0

De beste combinatie van vermogen, actieradius en bruikbaarheid in een comfortabele e-bike

21 Como SL 2333

Wat gebeurde er toen Specialized het perfect uitgebalanceerde Super Light systeem met depopulaire Turbo Como E-bike combineerde? De beste combinatie van vermogen, actieradius en bruikbaarheid in een comfortabele e-bike. De Turbo Como Super Light (SL) is ontworpen voor gebruik in de stad en daarbuiten. Deze e-bike is in staat om twee keer zijn gewicht aan lading te vervoeren en het is een verrassende fiets die net zo opwindend is om te rijden als gemakkelijk om te bezitten.

Specialized Turbo Como SL 4.0

Kenmerk Turbo Como SL 4.0

 • Een 5 speed Nexus versnellingsnaaf met kettingaandrijving biedt de mogelijkheid om te schakelen in stilstand, beschikt over uitstekende fietsprestaties en is onderhoudsarm.
 • Volledig geïntegreerde Specialized 320Wh onderbuis batterij met optionele Range Extender compatibiliteit voor een actieradius tot 150 km.
 • Specialized SL 1.1 custom lichtgewicht motor, piek 240W / 35Nm, 2x jezelf (180% assistentie), assistentie tot 25 km/h.
 • Heldere en geïntegreerde verlichting om te zien en gezien te worden.
 • Frame gemonteerde voordrager met een mand en afdek net.
 • De Turbo Super Light bagagedrager is compatibel met fietstassen en geschikt voor DRYTECH spatborden.
 • Aftermarket Turbo Connect Display compatibiliteit.
  Interne kabelgeleiding en reflecterende graphics.
 • TRP Flow Set hydraulische schijfremmen voor maximale remkracht.
 • Duurzame 650b-wielen in combinatie met Nimbus 2.3-banden maken oneffenheden op ruw wegdek glad, terwijl ze voorzien zijn van BlackBelt-anti lekbescherming en reflecterende accenten om de zichtbaarheid te vergroten.

Turbo Como SL 4.0

Rijders zullen dol zijn op de onderhoudsvriendelijkheid van onze eerste E-bike met interne versnellingsnaaf. De interne versnellingsnaaf beschermt de versnellingen van je fiets tegen weersinvloeden en straatvuil. Het beste van alles is dat je op elk moment kunt schakelen, ja, zelfs wanneer je stilstaat.

Het geavanceerde ontwerp van de Turbo Como Super Light is klaar om te gaan wanneer je maar wilt--dag en nacht, regen of zonneschijn--met geïntegreerde verlichting die gevoed wordt door de accu van de fiets, spatborden en veel opbergmogelijkheden. De 320Wh accu zit veilig verborgen in de onderbuis, waardoor hij op het eerste gezicht bijna niet te onderscheiden is van een gewone fiets. Maar op dagen dat je meer wilt rijden, bevestig je de optionele Range Extender om tot 150 km te kunnen rijden zonder te hoeven opladen.