Turbo Como SL 5.0

Een onderhoudsarme plezier-machine

21 Como SL 2333

Wat gebeurde er toen Specialized het perfect uitgebalanceerde Super Light systeem met depopulaire Turbo Como E-bike combineerde? De beste combinatie van vermogen, actieradius en bruikbaarheid in een comfortabele e-bike. De Turbo Como Super Light (SL) is ontworpen voor gebruik in de stad en daarbuiten. Deze e-bike is in staat om twee keer zijn gewicht aan lading te vervoeren en het is een verrassende fiets die net zo opwindend is om te rijden als gemakkelijk om te bezitten.

Specialized Turbo Como SL 5.0

Je staat op het punt te glimlachen

Het Super Light motor systeem geeft een natuurlijke ondersteuning. Begin te trappen en de ondersteuning komt in actie. Beklim elke steile helling die je op de route tegenkomt zonder je in het zweet te werken en geniet van een motor die jou nooit zal belasten, zelfs niet als je wilt fietsen met de motor uitgeschakeld. Elke modus past zich slim aan aan de inspanning die je levert, waardoor je een vermogensafgifte krijgt die zo soepel is dat je misschien vergeet dat het een elektrische fiets is. Geloof ons, je zult de glimlach op je gezicht zeker voelen.

Het geavanceerde ontwerp van de Turbo Como Super Light is klaar om te gaan wanneer je maar wilt--dag en nacht, regen of zonneschijn--met geïntegreerde verlichting die gevoed wordt door de accu van de fiets, spatborden en veel opbergmogelijkheden. De 320Wh accu zit veilig verborgen in de onderbuis, waardoor hij op het eerste gezicht bijna niet te onderscheiden is van een gewone fiets. Maar op dagen dat je meer wilt rijden, bevestig je de optionele Range Extender om tot 150 km te kunnen rijden zonder te hoeven opladen.

Meer Rijden, Minder Onderhoud

Geen gedoe met de Como SL - gewoon opladen en hij is klaar om te gaan. De interne versnellingsnaaf (IGH) regelt de versnellingen en de optionele Gates riemaandrijving hoeft niet gesmeerd te worden zoals bij een ketting. De ultra-heldere verlichting is geïntegreerd en wordt gevoed door de interne batterij, zodat je altijd zult beschikken over verlichting.

Een Fiets Voor Ieder Seizoen

De Como Super Light wordt niet afgeremd door slecht weer. We hebben deze fiets ontworpen voor alle seizoenen in iedere regio. Met krachtige schijfremmen en brede Nimbus banden voel jij je stabiel en goed verbonden met het wegdek. DRYTECH spatborden beschermen je tegen vuil en water, terwijl de geïntegreerde verlichting de weg verlicht. En de belangrijkste onderdelen - interne versnellingsnaaf, accu en kabels – blijven schoon en beschermd tegen de elementen.

Meer Stroom Nodig?

Al onze Como Super Light fietsen zijn compatibel met de SL Range-Extender batterij, die je 50% extra rijafstand geeft, afhankelijk van de modus. Maak jij je zorgen of je wel genoeg batterijcapaciteit hebt om weer thuis te komen? Je kunt de Range Extender niet alleen meenemen om op je bestemming op te laden, maar je kunt ook de Mission Control app gebruiken om aan te passen hoe je fiets van beide accu’s gebruikmaakt. Tevens is het mogelijk om je reisinformatie in te voeren zodat de fiets alles regelt en je met voldoende batterijcapaciteit thuisbrengt.

Mission Control

Verbind je fiets met je telefoon om alles uit je Como SL te halen. Voordat je vertrekt, voer je de ritafstand of -tijd in Smart Control in en laat je de fiets het vermogen beheren, zodat je nooit zonder e-assistentie komt te zitten. Ook is het mogelijk om een diagnose te stellen van mogelijke onderhoudsbehoeften, ritinformatie op te nemen en te delen met vrienden, en je kunt zelfs je fiets een eigen naam te geven.


Kenmerk Turbo Como SL 4.0

  • Alfine versnellingsnaaf met 8 versnellingen en Gates riemaandrijving zijn onderhoudsarm en bieden de optie om te schakelen in stilstand, en beschikt over uitstekende fietsprestaties.
  • Volledig geïntegreerde Specialized 320Wh onderbuis batterij met optionele Range Extender compatibiliteit voor een actieradius tot 150 km.
  • Specialized SL 1.1 custom lichtgewicht motor, piek 240W / 35Nm, 2x jezelf (180% assistentie), assistentie tot 25 km/h.
  • Heldere en geïntegreerde verlichting om te zien en gezien te worden.
  • Frame gemonteerde voordrager met een mand en afdek net
  • De Turbo Super Light bagagedrager is compatibel met fietstassen en geschikt voor DRYTECH spatborden.
  • Turbo Connect Display inbegrepen en centraal geplaatst op het stuur.
  • Interne kabelgeleiding en reflecterende graphics.
  • TRP Flow Set hydraulische schijfremmen voor maximale remkracht
  • Duurzame 650b-wielen in combinatie met Nimbus 2.3-banden maken oneffenheden op ruw wegdek glad, terwijl ze voorzien zijn van BlackBelt anti lekbescherming en reflecterende accenten om de zichtbaarheid te vergroten.