Gazelle Fiets Lease

Wij vinden dat iedereen een mooie e-bike verdient. Daarom kun jij als particulier bij ons een e-bike leasen voor een vast bedrag per maand. Je rijdt dan niet alleen een gloednieuwe e-bike, maar profiteert ook van bijkomende extra’s als een verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp. Een totaalpakket, zodat jij kan genieten van onbezorgd fietsplezier!

Fietslease

Ontzorgd fietsen voor een vast bedrag per maand

Met Gazelle Fiets Lease weet je precies waar je aan toe bent. Zo ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt voor een nieuwe e-bike. Gedurende de looptijd van je leaseovereenkomst betaal je namelijk iedere maand een vast bedrag. Na afloop van de leaseperiode lever je de e-bike weer in of ga je in op het aanbod om de e-bike over te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe e-bike te leasen. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Gazelle en Volkswagen Pon Financial Services B.V. ga jij ontzorgd op pad.

Service en onderhoud inbegrepen

Met Gazelle Fiets Lease kom je niet voor onverwachte kosten te staan dankzij het inbegrepen service- en onderhoudspakket:

  • Reguliere onderhoudsbeurten: ervaren fietsmonteurs in de Gazelle fietsenwinkel zorgen voor regelmatige onderhoudsbeurten, waardoor jouw e-bike altijd in topconditie blijft.
  • Geen reparatiekosten: je hoeft je geen zorgen te maken over reparatiekosten, alle reparaties die beschreven zijn in het leasepakket worden vergoed.

Schade- en diefstalverzekering

Met de inbegrepen schade- en diefstalverzekering ben je volledig beschermd, zodat jij onbezorgd kan genieten van elke rit.

  • Diefstalbescherming: word je e-bike gestolen dan zijn de kosten hiervoor gedekt door Volkswagen Pon Financial Services B.V.. Je huidige leaseovereenkomst wordt op dat moment kosteloos beëindigd. Uiteraard kun je op ieder moment weer een nieuwe leaseaanvraag starten.
  • Schadedekking: schade aan je e-bike? Volkswagen Pon Financial Services B.V. dekt de reparatiekosten, zodat jij snel weer op pad kan.
  • Laag eigen risico: bij schade of diefstal van onderdelen heb je een eigen risico van slechts €25,-. Bij diefstal of total loss van de e-bike heb je met uitzondering van de Makki bakfietsen geen eigen risico.

24/7 Pechhulp in Nederland

Met Gazelle Fiets Lease hoef je je nooit zorgen te maken over pech onderweg. Als je onverhoopt met pech komt te staan, biedt onze samenwerking met de ANWB de perfecte oplossing. Ze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar!

  • Pechhulp op locatie: waar je ook bent in Nederland, onze pechhulpservice komt naar je toe.
  • Reparatie ter plaatse: ervaren monteurs van de ANWB proberen ter plaatse jouw e-bike door een (nood)reparatie weer rijklaar te maken.
  • Transporthulp: kan jouw e-bike niet ter plaatse worden gerepareerd, dan heb je recht op transporthulp voor je e-bike, jouzelf en maximaal één medereiziger tot een maximum van 30 km. Je fiets wordt naar jouw huis gebracht of naar een Gazelle fietsenwinkel waar je fiets gerepareerd wordt.

Enthousiast over Gazelle Fiets Lease?

Kies eenvoudig online jouw favoriete e-bike en start een leaseaanvraag. Je kan ook langskomen bij ons in de winkel. Daar helpen we je graag bij het starten van een aanvraag.

Bekijk alle Gazelle Fiets Lease e-bikes