Riese & Muller Charger

De Charger is een stevige E-bike met grote 28 inch wielen met brede ballonbaden. Prima 500W/uur accu met de mogelijkheid er nog een 500W/uur accu aan te koppelen. Ideaal voor fietsvakanties, woon-werk en recreatief

Charger

Highspeed Charger

U kunt uw Charger zoveel kracht geven als u maar wil, want bij deze fiets heeft u de keuze uit wel vier verschillende motoren. Zo beschikken alle High Speed-uitvoeringen (HS) over een Bosch Performance Line Speed-motor met een koppel van 63 Nm en een ondersteuning tot wel 45 km/u.

Ook in 25km/u beschikbaar

De Performance Line CX (bij de (GT) Vario en de (GT) Touring) geeft u eenzelfde hoeveelheid koppel (63Nm), en ondersteunt u tot een snelheid van 25 km/u. Bij de Silent en de GT Silent heeft u dankzij de Bosch Performance Line-motor van de derde generatie ondersteuning tot 25 km/u en heeft u maximaal 65 Nm aan kracht tot uw beschikking. De City-uitvoering van de Charger is uitgerust met een Bosch Active Line Plus-motor van de derde generatie (koppel van 50 Nm en ondersteuning tot 25 km/u).

Geruisloos en onderhoudsvriendelijk

Met de geruisloze Enviolo naafversnelling (standaard gemonteerd bij de Vario en de Silent-uitvoeringen) schakelt u zonder moeite en traploos heen en weer en de riemaandrijving bij deze modellen zorgt ervoor dat u weinig onderhoud aan de Charger heeft.