1. Fietsen
  2. E-bikes met naafversnelling

Specialized Como 3.0 Igh - Zwart

€ 3.000,00

Ontdek de specialized como 3.0 igh met snaar aandrijving

De Specialized Como IGH (Internal Gear Hub) is een relaxte, comfortabele elektrische fiets met de kracht voor een rit vol vertrouwen. Como laat jou meegaan met de flow door je een rijervaring te geven die vol zit met vermogen en plezier op een fiets waar je moeiteloos op rijdt.

De lage instapvan de Specialized Como zorgt ervoor dat iedereen kan opstappen en fietsen. Een fietspositie waarbij je meer rechtop zit vermindert stress in de handen en in het bovenlichaam van de rijder, waardoor rijders hun ogen comfortabel op de weg gericht kunnen houden.

Turbo Full Power 2.0E motor en 530Wh accu- bieden een onge・enaarde rijervaring met een soepele, naadloze en bijzonder stille ondersteuning van je inspanningen tot 25 km/h. De ge・tegreerde controller reageert op je pedaal-input wat resulteert in een intu・ieve versterking van je inspanningen met een ongelooflijk natuurlijk gevoel.

MasterMind en Mission Control- Het MasterMind display onthult alle relevante informatie over je rit, maakt afstemming van alle real-time ondersteuningsniveaus en maakt over-the-air updates mogelijk, zodat je motor met de tijd beter wordt. MasterMind integreert naadloos met de Mission Control app voor range-optimalisatie tools, geavanceerde aanpassing, diagnostiek tijdens het rijden en meer.De traploze Enviolo City Internal Gear Hub (IGH)schakelset is voorzien van een special ontworpen interne versnellingsnaaf en bijpassende controller. De handmatige traploze technologie is net zo eenvoudig als het bedienen van een volumeknop. Dit zorgt ervoor dat rijders zich op de belangrijke dingen kunnen focussen, zoals het verkeer en de omgeving.

Gates snaaraandrijving・Geen vieze ketting meer maar een onderhoudsarme, geruisloze belt die voor de aandrijving zorgt, en de kwaliteit ・ gewoon de beste Gates CDX Proven Smooth Efficiency・Specialized heeft een custom testing-mechanisme gemaakt om zelfs de kleinste hobbels te analyseren om comfort en visie te verbeteren. Deze precisie, gecombineerd met een verende zadelpen, hoger volume banden en een 80mm verende voorvork zorgt ervoor dat het rijden altijd stabiel aanvoelt.Turbo System Lock ・Gebruik de Mission Control app om de motor van je fiets te ontkoppelen en activeer het sensorbewegingsalarm. Als de motor eenmaal op slot is, kan hij door niemand anders geopend worden dan door jou. Volledig ge・tegreerde verwijderbare en afsluitbare onderbuis accu・Makkelijk op te laden, eenvoudig te beveiligen. Uitgerust met:DRYTECH spatborden, LED voor- en achterlichten en een HD Rack bagagedrager die tot wel 27 kilo kan dragen. De bagagedrager is compatibel met kinderzitjes en de steekas is berekend op een kar die je achter de fiets kunt hangen.

Kom een kijken en proberen bij Van Herwerden Tweewielersop de Parkweg 75-79 in Voorburg, de officiële dealer voor Voorburg, Leidschendam, Delft, Midden Delfland en de verdere regio Haaglanden.

Specificaties

Verkrijgbare framematen Small - Medium - Large
Motor Specialized 2.0E, 50Nm torque
Type motor
Accu Specialized U2-530, 530Wh
Aandrijving
Frame E5 Aluminum
Voorvork SR Suntour MobieA32, 80mm veerweg met lock-out
Versnelling Enviolo CVP Multi-Turn
Slot Optioneel
Verlichting voor Lezyne EBIKE MINI STVZO E65, 210 Lumen
Verlichting achter Spanninga Commuter Glow XE
Banden Pathfinder Sport Reflect, 650Bx2.3
Handvatten Specialized Body Geometry Contour
Zadel Body Geometry Comfort Gel
Stuur Specialized Como handlebar/stem combo

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.