1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Elektrische herenfietsen

Gazelle Eclipse Speed Hmb 2024

€ 7.848,00
€ 6.299,00

Klik hier voor Gazelle Fiets Lease

Met de eclipse speed kom je altijd relaxed aan op je werk, dankzij bosch’ meest krachtige middenmotor die ondersteunt tot 45 km/u.

Aandacht voor design en integratie

De iconische meegekleurde Gazelle V-shape stuurpen zorgt niet alleen voor een fraai design, maar integreert daarnaast de Bosch Kiox 300 display. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt in het balhoofd.

Uitgekiende actieve zitpositie

Het unieke design zorgt voor de perfecte combinatie tussen een actieve zitpositie en een grote accu van maar liefst 750 Wh. Zo kan jij je focussen op de wereld om je heen.

Oneffenheden gefilterd

De robuuste verende voorvork van Suntour Mobie dempt oneffenheden voor optimaal rijcomfort.

Perfecte wegligging

De extra brede Schwalbe banden geven controle in elke bocht - op asfalt én onverharde paden.

Onderhoudsarm: smeren is niet nodig

Je fiets met gemak onderhouden. Een grote plus van de Eclipse Speed. Deze heeft geen ketting, maar een riemaandrijving. Je hoeft de riem, in tegenstelling tot de ketting, niet te smeren. Met een doek veeg je zo af en toe het grove vuil ervan af. Bijkomend voordeel: de riemaandrijving werkt muisstil, dus je hoort geen gepiep en gekraak. Daarbij gaat hij tot vijf keer langer mee dan een ketting. Roesten kan hij niet.

Altijd in de juiste versnelling

Wat zo fijn is onderweg? Dat het schakelen een fluitje van een cent is. De Eclipse Speed beschikt over de speciaal voor speed pedelecs ontwikkelde traploze Enviolo Heavy Duty versnellingsnaaf. Die heeft geen vaste schakelstanden. Je draait gewoon om iets lichter of zwaarder te schakelen. En dit kan zonder dat je hoeft te stoppen met trappen. Ideaal voor tussentijds schakelen. Zo biedt de Eclipse Speed je veel gemak!

Perfecte wegligging

Eén ding is zeker: ga je met de Eclipse Speed van huis, dan geeft je dat een lekker vertrouwd gevoel. De fiets voorziet in een uitgekiende gewichtsverdeling, mede dankzij de laag geplaatste accu in het frame. Daardoor ligt het zwaartepunt lager en heb je veel controle. De brede banden vergroten je grip en wendbaarheid én creëren comfort, ook op oneffen paden. Samen met de verende voorvork filteren de banden veel trillingen weg. Ga ook gerust een stukje onverhard.

Slim beschermd tegen diefstal

De Eclipse Speed is een speed pedelec met Gazelle Connect. Inclusief 1 jaar gratis diefstalverzekering én opsporingsservice. Een slimme fiets met diefstalbeveiliging dus! Zo is de Eclipse altijd te traceren met behulp van GPS. Dit staat ook duidelijk op het frame van de fiets aangegeven, zodat dieven wel twee keer nadenken voordat ze ermee aan de haal gaan. Als de fiets toch in beweging komt, komt er een melding binnen via de Gazelle app. Fiets gestolen? Meld je diefstal via de app en het opsporingsteam gaat direct achter je fiets aan!

Bosch smart systeem

Voor een sprintje naar het volgende stoplicht draait de Eclipse Speed zijn hand niet om. De krachtige Bosch Performance Line Speed motor heeft een koppel van 85 Nm en geeft je ondersteuning tot 45 km/u. De motor is niet alleen krachtig maar ook nog eens b

Fraai geïntegreerde accu met een lange adem

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Met de geïntegreerde 750 Wh accu weet je zeker dat je nooit stil komt te staan. De accu zit vergrendeld met een slot in het frame en haal je er met de fietssleutel gemakkelijk uit. Handig, zo kan je de accu zowel in je fiets als buiten je fiets opladen. Omdat de accu best groot is, hebben we een speciale draaghendel ontwikkeld. Bovendien beschermt het de accu beter tegen diefstal uit de fiets. Een win-winsituatie!

Bosch Kiox 300

De Kiox 300 is de perfecte begeleider voor ieder avontuur. Een sportieve tocht door de natuur of de kortste route naar je werk? De Kiox 300 bezit veel functies die je helpen waaronder navigatie. Het kleurendisplay presenteert bovendien alle informatie zeer overzichtelijk. Via Bluetooth kun je bovendien gemakkelijk je smartphone koppelen met de fiets zodat je fiets up to date blijft en je handig alle routeinformatie kunt bekijken.

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1A00

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.