1. Fietsen
  2. Elektrische fietsen
  3. Elektrische herenfietsen

Gazelle Eclipse C380 Hmb 2024 - Heren

€ 5.999,00
€ 5.499,00
Per maand vanaf € 192,96

Ga er eindeloos lang op uit met de eclipse c380 hmb.

Aandacht voor design en integratie

De iconische meegekleurde Gazelle V-shape stuurpen zorgt niet alleen voor een fraai design, maar integreert daarnaast de Bosch Kiox 300 display. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt in het balhoofd.

Uitgekiende actieve zitpositie

Het unieke design zorgt voor de perfecte combinatie tussen een actieve zitpositie en een grote accu van maar liefst 750 Wh. Zo kan jij je focussen op de wereld om je heen.

Perfecte wegligging

De extra brede Schwalbe banden geven controle in elke bocht - op asfalt én onverharde paden.

Geen helling is te veel gevraagd

Voor een heuvel meer of minder draait de Eclipse C380 HMB zijn hand niet om. De e-bike beschikt over Bosch’ krachtigste middenmotor: de Performance Line CX. Deze heeft een maximaal koppel van 85 Nm waarmee je zelfs de meest steile hellingen moeiteloos neemt. De motor wordt gevoed door de fraai in het frame weggewerkte accu. De capaciteit daarvan (750 Wh) is groot genoeg voor lange ritten met ondersteuning, zonder dat je tussentijds moet opladen.

Altijd in de juiste versnelling

Wat zo fijn is onderweg? Dat het schakelen een fluitje van een cent is. De Eclipse C380 HMB beschikt over de traploze versnellingsnaaf van Enviolo. Die heeft geen vaste schakelstanden. Je draait gewoon om iets lichter of zwaarder te schakelen. En dit kan zonder dat je hoeft te stoppen met trappen. Ideaal voor tussentijds schakelen op steile hellingen. Zo biedt de Eclipse C380 HMB je veel gemak!

Onderhoudsarm: smeren is niet nodig

Sta je niet te springen om na een mooie, ontspannen rit onderhoud te plegen? Dan zit je goed met de Eclipse C380 HMB. Deze heeft geen ketting, maar een riemaandrijving. Je hoeft de riem, in tegenstelling tot de ketting, niet te smeren. Met een doek veeg je zo af en toe het grove vuil ervan af. Bijkomend voordeel: de riemaandrijving werkt muisstil, dus je hoort geen gepiep en gekraak. Daarbij gaat hij tot vijf keer langer mee dan een ketting. Roesten kan hij niet.

Beschermd tegen diefstal

De Eclipse C380 HMB is een fiets met Gazelle Connect. Inclusief 1 jaar gratis diefstalverzekering én opsporingsservice. Een slimme e-bike met diefstalbeveiliging dus! Zo is de e-bike altijd te traceren met behulp van GPS. Dit staat ook duidelijk op het frame van de fiets aangegeven, zodat dieven wel twee keer nadenken voordat ze ermee aan de haal gaan. Als de fiets toch in beweging komt, komt er een melding binnen via de Gazelle App. Fiets gestolen? Meld je diefstal via de app en het opsporingsteam gaat direct achter je fiets aan!

iF Design Award 2023

De Eclipse C380 HMB wint de iF Design Award 2023!

Specificaties

Modeljaar / Seizoen 2024
DST Groepcode 1A01

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.

Leasen

Je kan bij ons een e-bike leasen inclusief verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp voor een vast bedrag per maand.