1. Fietsen
  2. Merken
  3. Specialized

Specialized Turbo Vado 3.0 Igh Step-Through

€ 3.300,00

Vado is hét vervoersmiddel voor dagelijks woon-werkvervkeer tot snelle workouts en langer dan geplande avonturen – een elektrische fiets voor het leven.

De soepelste rijervaring op een e-bike tot nu toe! Vado is ontworpen om het steeds veranderende landschap dat je als dagelijks rijder tegenkomt te trotseren, alles mee te nemen wat je nodig hebt en te zorgen dat je fietst met plezier.

De opnieuw ontworpen geometrie zorgt ervoor dat je in de beste positie zit om zowel je workouts als je woon-werkverkeer op de fiets uit te voeren met je ogen gericht op de drukke weg voor je. We hebben de snelheid die een wielrenner zoekt en de wendbaarheid die een mountainbiker nodig heeft gecombineerd en samengebracht tot de perfecte fietshouding op de nieuwe Vado. Vol vertrouwen op de fiets en tegelijkertijd het vermogen van de rijder geoptimaliseerd om efficiënt van A naar B te rijden.

Turbo Full Power 2.0E motor en 530Wh accu bieden een ongeëvenaarde rijervaring met een soepele, naadloze en bijzonder stille ondersteuning van je inspanningen tot 25 km/h. De geïntegreerde controller reageert op je pedaal-input wat resulteert in een intuïtieve versterking van je inspanningen met een ongelooflijk natuurlijk gevoel.MasterMind en Mission Control - Het MasterMind display onthult alle relevante informatie over je rit, maakt afstemming van alle real-time ondersteuningsniveaus en maakt over-the-air updates mogelijk, zodat je motor met de tijd beter wordt. MasterMind integreert naadloos met de Mission Control app voor range-optimalisatie tools, geavanceerde aanpassing, diagnostiek tijdens het rijden en meer.De traploze enviolo City Internal Gear Hub (IGH) schakelset is voorzien van een special ontworpen interne versnellingsnaaf en bijpassende controller. De handmatige traploze technologie is net zo eenvoudig als het bedienen van een volumeknop. Dit zorgt ervoor dat rijders zich op de belangrijke dingen kunnen focussen, zoals het verkeer en de omgeving.Proven Smooth Efficiency - We hebben een custom testingmechanisme gemaakt om zelfs de kleinste hobbels te analyseren om comfort en visie te verbeteren. Deze precisie, gecombineerd met een verende zadelpen, hoger volume banden en een 80mm verende voorvork zorgt ervoor dat het rijden altijd stabiel voelt.Turbo System Lock – Gebruik de Mission Control app om de motor van je fiets te ontkoppelen en activeer het sensorbewegingsalarm. Als de motor eenmaal op slot is, kan hij door niemand anders geopend worden dan door jou.Volledig geïntegreerde verwijderbare en afsluitbare onderbuis accu – Makkelijk op te laden, eenvoudig te beveiligen.Uitgerust met DRYTECH spatborden, LED voor- en achterlichten en een HD Rack bagagedrager die tot wel 27 kilo kan dragen. De bagagedrager is compatibel met kinderzitjes en de steekas is berekend op een kar die je achter de fiets kunt hangen.Long-Range - With a ride-anywhere range, go up to 56 miles (90 km) or 4 hours on a single charge (eco mode).

Specificaties

Model Dames
Verkrijgbare framematen S - M- L - XL
Motor Specialized 2.0E, 50Nm torque
Type motor Midden motor
Accu Specialized 530Wh.
Aandrijving
Frame Specialized E5 Aluminum
Voorvork SR Suntour MobieA32, 80mm travel met lockout
Versnelling Enviolo CITY, 310%
Slot Optioneel
Verlichting voor Lezyne EBIKE MINI STVZO E65, 210 Lumen
Verlichting achter Spanninga Commuter Glow XE
Banden Specialized Pathfinder Sport Reflect, 650Bx2.3
Handvatten Specialized Body Geometry Contour, lock-on
Zadel Rivo Sport, steel rails
Stuur Specialized, alloy, 15-degree backsweep, 46mm rise
Stuurpen Specialized Flowset, 3D-forged alloy, 20-degree rise

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.