1. Fietsen
  2. Merken
  3. Specialized
  4. Turbo Vado 5.0

Specialized Turbo Vado 5.0 Igh Step-Through

€ 5.200,00
€ 4.650,00

Vado is hét vervoersmiddel voor dagelijks woon-werkvervkeer tot snelle workouts en langer dan geplande avonturen – een elektrische fiets voor het leven.

De soepelste rijervaring op een e-bike tot nu toe! Vado is ontworpen om het steeds veranderende landschap dat je als dagelijks rijder tegenkomt te trotseren, alles mee te nemen wat je nodig hebt en te zorgen dat je fietst met plezier.

De opnieuw ontworpen geometrie zorgt ervoor dat je in de beste positie zit om zowel je workouts als je woon-werkverkeer op de fiets uit te voeren met je ogen gericht op de drukke weg voor je. We hebben de snelheid die een wielrenner zoekt en de wendbaarheid die een mountainbiker nodig heeft gecombineerd en samengebracht tot de perfecte fietshouding op de nieuwe Vado. Vol vertrouwen op de fiets en tegelijkertijd het vermogen van de rijder geoptimaliseerd om efficiënt van A naar B te rijden.

Turbo Full Power 2.2 motor en 710Wh accu bieden een ongeëvenaarde rijervaring met een soepele, naadloze en bijzonder stille ondersteuning van je inspanningen tot 25 km/h. De geïntegreerde controller reageert op je pedaal-input wat resulteert in een intuïtieve versterking van je inspanningen met een ongelooflijk natuurlijk gevoel.MasterMind en Mission Control - Het MasterMind display onthult alle relevante informatie over je rit, maakt afstemming van alle real-time ondersteuningsniveaus en maakt over-the-air updates mogelijk, zodat je motor met de tijd beter wordt. MasterMind integreert naadloos met de Mission Control app voor range-optimalisatie tools, geavanceerde aanpassing, diagnostiek tijdens het rijden en meer.De enviolo AUTOMATiQ Internal Gear Hub (IGH) met traploze schakeltechnologie schakelt automatisch gebaseerd op het traptempo van de rijder en houdt daarbij rekening met veranderingen in de omgeving. Door een voorkeur voor cadans of traptempo te selecteren, kunnen rijders “instellen en vergeten”wat extra veiligheid in het verkeer en comfort op de fiets toevoegt.Proven Smooth Efficiency - We hebben een custom testingmechanisme gemaakt om zelfs de kleinste hobbels te analyseren om comfort en visie te verbeteren. Deze precisie, gecombineerd met een verende zadelpen, hoger volume banden en een 80mm verende voorvork zorgt ervoor dat het rijden altijd stabiel voelt.Turbo System Lock – Gebruik de Mission Control app om de motor van je fiets te ontkoppelen en activeer het sensorbewegingsalarm. Als de motor eenmaal op slot is, kan hij door niemand anders geopend worden dan door jou.Garmin Radar – Een geïntegreerde Garmin Radar sensor zorgt ervoor dat jij precies weet wanneer er ander verkeer achter jou rijdt. De technologie van Garmin Radar detecteert auto’s tot 140 meter afstand. Het MasterMind display geeft rijders een visuele, auditieve en haptische melding van naderende voertuigen met hun relatieve afstand ten opzichte van de rijder en een inschatting van hun snelheid.Volledig geïntegreerde verwijderbare en afsluitbare onderbuis accu – Makkelijk op te laden, eenvoudig te beveiligen.Uitgerust met DRYTECH spatborden, LED voor- en achterlichten en een HD Rack bagagedrager die tot wel 27 kilo kan dragen. De bagagedrager is compatibel met kinderzitjes en de steekas is berekend op een kar die je achter de fiets kunt hangen.Long-Range - With a ride-anywhere range, go up to 62 miles (100 km) or 4.5 hours on a single charge (eco mode).

Specificaties

Model Dames
Verkrijgbare framematen S - M - L - XL
Motor Specialized 2.2, 90Nm torque, custom tuned motor, 250W nominal
Type motor Midden motor
Accu Specialized U2-710, alloy casing, state of charge display, 710Wh
Aandrijving Riemaandrijving
Frame E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated &lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount, sliding dropout
Voorvork Rockshox Recon Silver RL, 80mm travel, Motion-Control, fender-mounts
Versnelling enviolo AUTOMATiQ Pro shifting interface
Verlichting voor Lezyne Ebike Power E115, 310 Lumen, 12V
Verlichting achter Spanninga Commuter Glow XE, 12V
Banden Pathfinder Sport Reflect, 650Bx2.3
Handvatten ERGON GA30
Zadel Bridge Sport, Steel rails, 155mm
Stuur Specialized, alloy, 15-degree backsweep, 46mm rise, 31.8mm
Stuurpen Specialized Flowset, 3D-forged alloy, 20-degree rise, 31.8mm clamp
Standaard Specialized kickstand, 40mm mount

Proefrijden?

Kom langs voor betrouwbaar advies en een vrijblijvende testrit. Vraag de beschikbaarheid op middels een offerte.