Pendix eDrive - High performance e-bike systeem voor elke fiets

De nieuwe generatie eDrive motoren heeft een volledig nieuw inwendig motor design. Met een maximum koppel van 65 Nm is de nieuwe motor sterker, slimmer, maar ook zuiniger.

Csm 05 header 14097824ad

De nieuwe generatie eDrive motoren

De nieuwe generatie eDrive motoren heeft een volledig nieuw inwendig motor design. Met een maximum koppel van 65 Nm is de nieuwe motor sterker, slimmer, maar ook zuiniger. Om deze innovaties te bereiken zijn het elektro-mechanische design en de firmware in de motor aanzienlijk verbeterd. De ingenieurs van Pendix zijn erin geslaagd het aandeel actief materiaal in de elektro motor te verhogen door een uitgekiende aanpassing van het statorontwerp, waardoor het maximale koppel wordt verhoogd en het verbruik wordt verlaagd. Met de Pendix.bike PRO app maak je het slimme Pendix eDrive systeem compleet.

Dubbele ePower voor maximale flexibiliteit

Voor een optimale ondersteuning heb je de keuze uit drie accu groottes in combinatie met de Pendix eDrive. Kies de ideale maat voor al je ritten, de ePower300 voor kortere afstanden of de grote ePower500 voor een biketour. De aanschaf van een extra accu is naderhand ook mogelijk.

Van fiets naar slimme e-bike, mede dankzij de Pendix app

Of je nu een iOS of een Android mobiele telefoon hebt - je kan je Pendix eDrive altijd connecteren met de Pendix.bike PRO app. Gebruik de slimme functies voor gedetailleerde informatie en voor meer gebruiksgemak van jouw Pendix eDrive.